16/12/10

ANEKDOT 186: APABILA EMEL TERSALAH ALAMAT


Seorang lelaki telah menginap di sebuah hotel di KL. Terdapat sebuah komputer di dalam bilik hotel itu. Dia pun mengambil keputusan untuk menghantar e-mail kepada isterinya.

Malangnya, dia telah tersalah taip alamat e-mail isterinya dan tanpa mengetahui kesilapan itu, dia pun terus menghantar e-mail tersebut.

Di sebuah rumah di Kedah pula, seorang janda baru sampai ke rumahnya selepas pulang daripada majlis pengebumian suaminya. Janda tersebut mengambil keputusan untuk menyemak e-mailnya untuk melihat sekiranya terdapat mesej daripada saudara-mara dan teman-temannya.

Selepas membaca e-mail pertama itu si janda tersebut pun pengsan. Anak lelaki janda tersebut pun bergegas ke bilik ibunya dan mendapati ibunya terlentang di lantai dan dia pun membaca mesej di dalam skrin komputer:To : Isteri kesayanganku
Date : 16 May 2010

Subject : Abang telah selamat sampai

Abang tahu Sayang pasti akan terkejut dengan kehadiran mesej ini. Mereka telah menyediakan komputer di sini pada ketika ini dan kita boleh menghantar e-mail kepada sesiapa sahaja terutama insan kesayangan kita.

Abang telah selamat sampai dan telah menginap dengan aman di sini. Abang lihat semuanya telah di sediakan di sini untuk kedatanganmu pada hari esok.Semoga berjumpa denganmu nanti, Sayang.

Abang harap perjalananmu ke sini nanti lebih bermakna seperti apa yang telah Abang lalui ketika ini.


Nota hujung: Sekadar buat anda tersenyum

Sumber: Lawak.com

4 ulasan:

Ku Tak Sempurna berkata...

pengsan!

hihihi


.
.


den biasa hantar sms silap no.
;)

MUNSYI ragbar berkata...

ktsku...

Oops, selamo ni sms yg den timo tu bukan utk den la yo...

Perasan sungguh den ni...

DrSinga berkata...

'tolong bawa charger laptop abang sekali ya!'

MUNSYI ragbar berkata...

Doc..

hihihi...
di sini tiada wifi...
charger tidak diperlukan...hehehehe